Συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Δημοφιλή
Τζάκια Αερίου
Τζάκια Αερίου

Τζάκια Αερίου Κλειστής Καύσης Χωρίς Καμινάδα:

Ο εξαερισμός διεξάγεται με ομοαξονικό σύστημα δηλαδή ένας σωλήνας (Φ100) τοποθετείται μέσα σε έναν άλλο σωλήνα  (Φ180). Ο εξωτερικός σωλήνας εισάγει τον εξωτερικό αέρα (οξυγόνο) για την καύση, ενώ ο εσωτερικός σωλήνας εξάγει την εξάτμιση. Ο σχεδιασμός αυτός επιτυγχάνει ένα αεροστεγές σύστημα θαλάμου που δεν επηρεάζει την ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό του χώρου σας.  Επιπλέον, ο εξαερισμός μπορεί να τοποθετηθεί καθέτως ή οριζοντίως.  Η απόδοση τους είναι περίπου 75% κάτι το οποίο σημαίνει κατανάλωση φθηνότερης ενέργειας. Τα τζάκια αερίου είναι οικολογικά καθώς δεν καίνε ξύλα και η καθαρή τους καύση βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Λόγω της ιδιαιτερότητας της προηγμένης ηλεκτρονικής πια τεχνολογίας στο αέριο, η μελέτη και εγκατάσταση πρέπει να πραγματοποιείται από ειδικευμένο άτομο: τεχνικό φυσικού αερίου ειδικευμένος στα τζάκια αερίου.  Kατέχουμε την τεχνογνωσία για τη σωστή εγκατάσταση/λειτουργία του τζακιού και παρέχουμε εξουσιοδοτημένo after sale service, γνήσια ανταλλακτικά και εγγύηση.

 

ΟΦΕΛΗ ΤΖΑΚΙΩΝ ΑΕΡΙΟΥ


Καθαρή καύση:

Mειώνει τη ρύπανση του αέρα που αναπνέουμε και δε δημιουργεί κατακάθια στάχτης στα τζάκια ή στα τοιχώματα της καμινάδας.
 

Ασφάλεια:
Η φλόγα αερίου είναι ελεγχόμενη και δεν παράγει επικίνδυνες σπίθες, όπως τα αναμμένα ξύλα στο τζάκι που απαιτούν συνεχή επιτήρηση κατά την καύση της φωτιάς.   
 

΄Ανεση:
Απολαμβάνετε πραγματική φλόγα και θέρμανση χωρίς τη διαδικασία αγοράς, μεταφοράς και αποθήκευσης ξύλων.  Τα πυρίμαχα ξύλα εστιών αερίου μένουν ανέπαφα κατά την καύση και δε χρειάζονται αλλαγή.  Απλώς ανάβετε και σβήνετε το τζάκι με ένα διακόπτη ή τηλεχειριστήριο.
 

Οικονομία:
Σύμφωνα με κρατική έρευνα στον Καναδά, υπάρχει περίπου 57% εξοικονόμηση χρημάτων όταν γίνεται χρήση εστιών αερίου με πυρίμαχα ξύλα σε αντίθεση με κανονικά ξύλα. Επίσης, η τοποθέτηση ενός τζακιού αερίου μπορεί να διπλασιάσει την αξία του σπιτιού σας (μέχρι 138%).

Το Τζάκι Αερίου Κλειστής Καύσης Χωρίς Καμινάδα είναι σχεδιασμένο για οριζόντια εξαέρωση μέσω του εξωτερικού τοίχου ή κάθετη μέσω της ταράτσας.  Το τζάκι αυτό είναι υψηλής θερμαντικής απόδοσης, μπορεί να εντοιχιστεί σε εύφλεκτα υλικά και η κορνίζα να τοποθετηθεί απευθείας πάνω στην εστία.  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Οι εστίες αερίου διατίθενται ΜΕ 'Η ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Για εύκολη τοποθέτηση και αποφυγή οικοδομικών εργασιών, διαθέτουμε ξύλινες επενδύσεις Καναδά ειδικά κατασκευασμένες για τις εστίες αερίου.Φωτογραφία: Εστία HBZDV4232 με Clean View Circulating Kit και Διακοσμητική πόρτα.

Πληροφορίες
  • Κεντρικά: Κυβέλης 54, Άλιμος. Έκθεση: Μ. Αλεξάνδρου 35Α κ Π. Γρηγορίου Έ 43, Αργυρούπολη, TK 16452
  • (210) 99 45 430 (211) 7152425
  • odyvlasso@yahoo.gr