Συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Εταιρία - Ιστορικό

Η εταιρεία  ALIMOS GAS-TECH, πρωτοπορεί στην Ελλάδα στον τομέα Τζάκια Φυσικού Αερίου / Υγραερίου Κλειστής Καύσης Χωρίς Καμινάδα και στον τομέα των Ηλεκτρικών Τζακιών.  Ιδρύθηκε το 1994 από τον Οδυσσέα Βλασσόπουλο, διπλωματούχο Φυσικού Αερίου με ειδίκευση στον Καναδά και πολυετή εμπειρία στο αέριο (30 συνεχή έτη). 

Η ALIMOS GAS-TECH εξειδικεύτηκε στο χώρο του αερίου παρέχοντας ολοκληρωμένες και μοναδικές λύσεις εναλλακτικών μορφών θέρμανσης στους πελάτες της με ποιότητα και συνέπεια.

Αντιπροσωπεύει τις κορυφαίες εταιρείες  Κingsman Fireplaces, Glen Dimplex και Dimplex.

Στόχος μας είναι η συνεχής ενημέρωση των καταναλωτών γύρω από τα οφέλη των ενεργειακών τζακιών αερίου και των ηλεκτρικών τζακιών ως η πιο οικονομική και προπαντός φιλική προς το περιβάλλον θέρμανση.

 

ΚΝOW HOW

Λόγω της προηγμένης ηλεκτρονικής τεχνολογίας στο αέριο, η μελέτη και εγκατάσταση του τζακιού πρέπει να διεξάγεται από εξειδικευμένο άτομο; τεχνικό φυσικού αερίου ειδικευμένο στα τζάκια αερίου.  Διαθέτουμε την τεχνογνωσία για τη σωστή εγκατάσταση του τζακιού και παρέχει εξουσιοδοτημένο after-sale service, γνήσια ανταλλακτικά και εγγύηση.

Πληροφορίες
  • Κεντρικά: Κυβέλης 54, Άλιμος. Έκθεση: Μ. Αλεξάνδρου 35Α κ Π. Γρηγορίου Έ 43, Αργυρούπολη, TK 16452
  • (210) 99 45 430 (211) 7152425
  • odyvlasso@yahoo.gr